skip to Main Content

I perioden den 20. januar – 10. febuar 2019 gennemfører Idrætsforeningen Svend Gønge en borger- og brugerundersøgelse med henblik på at undersøge borgernes ønsker og behov i forhold til den fremtidige udvikling af Svend Gønge Hallen.

Undersøgelsen gennemføres som en elektronisk spørgeskemaundersøgelse.

Din deltagelse i undersøgelsen betyder meget for den fremtidige udvikling af bl.a. idrætsfaciliteterne, hvorfor vi håber, at du vil afsætte 10 – 15 minutter til at udfylde spørgeskemaet.

Da vi gerne vil udvikle hallen, så det i videst mulig omfang honorerer borgernes ønsker, vil vi gerne have meninger fra alle borgere i Køng, Lundby og omegn. Du må derfor meget gerne opfordre din familie, venner og bekendte i området til at deltage i undersøgelsen.

Vil vil gerne have svar fra både organiserede og selvorganiserede idrætsudøvere samt ikke-idrætsaktive borgere.

Der er flotte præmier på spil:
1. Præmie: 1000 kr.
2. Præmie: 500 kr.
3. Præmie: 2 flasker vin

Resultatet bliver offentliggjort og præmierne trækkes på vores generalforsamling den 18. februar 2019.

Har du ikke adgang til en en computer med internetadgang men ønsker at deltage i undersøgelsen, eller har du andre problemer med deltagelse i undersøgelsen, så er du velkommen til at kontakte Elise Havskov Olsen.
Hun træffes på telefon: 20279092.

Når undersøgelse er afsluttet, vil denne side blive brugt til løbende information om, hvor langt vi er i processen om den eventuelle udvidelse af hallen.

 

De bedste hilsner
Idrætsforeningen Svend Gønge

Back To Top