skip to Main Content

2021 har været et år hvor både senior og ungdom har haft overskriften : Igen Corona nedlukning

Det har betydet ingen familie stævne og intet sponsor stævne i marts – oasen har vi ikke haft åben pga restriktioner.

Vi har dog i 2021 kunne glæde os over en fantastisk fodbold sommer med en mega flot indsats af landsholdet og i sammen arbejde med 4 x sponsor : Rema 1000, Køng Auto, Intersport Næstved og Jernport.dk har vi til alle spillere og træner kunne give dem en landsholds trøje. Det har vakt stor glæde hos alle.

Fodbold afdelingen glæder meget over vores stabile trænerstab, som vi løbende udbygger med ”føl” og kursuser til vores trænere.

Resultaterne i turneringerne har budt på topplaceringer og ligeledes har der også været lidt i den anden ende…. Men hvis vi ikke vinder kampene, så vinder vi helt sikkert 3 halvleg. Specielt herresenior har haft lidt modgang mht. resultater, men vinder på sammenhold – det glæder udvalget sig meget over.

Vilde Vulkaner hvor vi normalt sælger pandekager, har desværre også været lukket ned.

Vi i udvalget vi gerne takker alle vores træner som lægger en kæmpe indsats.

Uden jer ville vi ikke have en fodboldklub.

Ligeledes tak de forældre der byder ind når der skal laves noget.

OG, det er ikke kun trænernes og udvalgets fodboldklub – det er VORES fodboldklub, så kom og vær med til at skabe – den bedste fodboldklub.

Vi håber MEGET at 2022 bliver et ”alm. år” igen med masser af dejlig fodbold, tilskuere, kaffe, kage og hygge på Køng stadion.

På vegne af Svend Gønge fodbold – Fodbold formand Anders Jacobsen

 

Back To Top