skip to Main Content

Formandens beretning.

Socialt løb har også i 2021 været stærkt under pres af corona, men vi har lokalt i 4750 holdt gejsten og humøret højt. Hele året har der været super flot fremmøde til fælles træninger og både løbe og gåhold har været gode til at mødes og komme afsted på andre tidspunkter end kun til tirsdags-træningerne.

Vi har igen i år forsøgt os med lidt virtuel aktiviteter, som stafet der skulle rundt til alle i påsken og ved juletid havde vi advents konkurrencer, hvor man skulle tage billeder af forskellige motiver, når man var afsted på gå/løbe ture i løbet af ugen.

Vi havde ind over december lukket ned for aktiviteter på baggrund af det store smittetryk på daværende tidspunkt. Det betød desværre også at vores sædvanlige jule-arrangementer og nytårsløb måtte aflyses.

Vi mødes fortsat skiftevis i Lundby og i Køng. Vi har siden november startet hver anden tirsdag fra Rema i Køng i stedet for ved egnshuset. Ved Rema er vi lidt mere synlige og der er lidt mere lys. Vi håber selvfølgelig også på, at vi måske kunne vække lidt interesse hos Remas kunder.

I august måned lykkedes det os dog, at afholde et super vellykket arrangement på Avnø. Med løb/gang, hygge og mad. Helt enkelt, men super hyggeligt på en ellers helt almindelig træningsaften. Det gør vi helt
sikkert igen.

Royal run var et af de få løb vi havde løbere med til i år ud over enkelt entusiastiske løbere, der har løbet halv maraton forskellige steder. Mange af vores løbere har købt startnummer til Royal Run 2022 hvor det kommer til Næstved. Det bliver en stor fest.

2. maj blev TV2 øst løbet afholdt virtuelt og vi var blevet kontaktet af filmholdet med et ønske om, at vi ville møde talstærkt op i Vordingborg og løbe en rute dernede, som de så kunne filme og lave et indslag om. Så
det gjorde vi selvfølgelig. Det var en stor fornøjelse for alle, at komme ud af vante omgivelser og være mange der deltog sammen.

Vi ligger stadig ret stabilt på lidt over 30 løbere og en god stabil gruppe trænere. Jeg har dog som formand meddelt min afgang, hvilket betydet at Britt Madsen overtager styring fra 1.3.22.

Jeg vil gerne sige mange tak for denne gang. Jeg har nydt samarbejdet med foreningen og de fantastiske trænere som klubben har. Jeg fortsætter som første del at en styregruppe, der indtil videre kun består af mig.

Diana Krogh

Back To Top