skip to Main Content

2020 var året, hvor vi lærte at drive løbeklub på afstand. Vi havde 2 perioder hvor vi var lukket helt ned og vi opfordrede løberne til at løbe sammen f.eks to og to. Under nedlukningerne var trænerne gode til at arrangere stafet-events, hvor man blandt andet skulle flytte en stafet fra hus til hus over en given periode. Vi har også lavet foto udfordringer, hvor man lagde et billede op på vores lukkede facebook gruppe i selskab med en ting, man var blevet udfordret til at finde på sin tur.

Efter begge nedlukningerne var der jo restriktioner for hvor mange vi kunne mødes sammen, så vi startede på 2 lokationer, 2 hold mødtes i Lundby og 2 hold i Køng. I en periode løb vi også bare de enkelte hold sammen. Det fungerede rigtig fint, men det var selvfølgelig virkelig dejligt da vi endelig kunne mødes sammen alle sammen igen.

Vi skiftes til at løbe fra Køng og fra Lundby hver anden uge.

Selvom der ikke var mange sociale løb i 2020, blev det dog til lidt fra vores side alligevel.

Vi afholdte det første 47 ½ løb den 16.8 hvor vi havde inviteret områdets løbeklubber til et løb hvor man kunne løbe alt fra 5 km til halvmarathon. Der deltog 45 løbere, som var maks antallet vi kunne mødes på dette tidspunkt. Det var en god dag og noget vi godt kunne finde på at gøre igen. Jesper Ranum havde lavet super flotte medaljer i keramik til alle deltagere

2 af DGIs crossløb først på året blev afholdt, med deltagelse fra vores side

I august måned kunne vi løbe sammen med Thomas til hans ½ marathon nr 100 til Gåsetårnsmarathon.

I september måned deltog vi i We Walk og inviterede hele nabolaget til gåtur fra Køng egnshus. Det blev virkelig godt modtaget og vi var omkring 25 personer der gik enten 5 eller 8 km i lokalområdet, og så var der kaffe og kage bagefter

Vi har desværre mistet nogle gode stabile trænere i løbet af året, hvilket er virkelig ærgeligt, men vi har fået dækket alle poster ind og kan stadig tilbyde en bred mulighed for både gang og løb om tirsdagen.

Back To Top