skip to Main Content

Et ikke helt normalt 2020 har fået sin afslutning – hvor vilkårene i vores lille fodboldklub har været en rutsjebanetur, som det har været svært at agere i.

Når man kigger tilbage på 2020, er det jo uundgåeligt at få associationer til mundbind, sprittåger og latexhandsker – for ingen tvivl om, at COVID-19 også i IF Svend Gønge har udfordret og påvirket vores dagligdag.

Tilbage i foråret 2020 stod vi pludselig overfor nyt og ubetrådt land, i form af pandemien. Medlemmer, trænere og ledere blev pludseligt sat over for nye udfordringer, hvor vilkår for fodboldtræning og kamp blev ændret radikalt – ligeledes blev alle stævner og sociale oplevelser aflyst.

Som klub har vi forsøgt at håndtere dette så professionelt som muligt, og fra starten har vi anlagt et forsigtighedsprincip.

Det vigtigste har været at passe rigtig godt på hinanden, og derfor udarbejdede vi en Corona-politik, der med klare retningslinjer til medlemmer, forældre, trænere og ledere, havde til formål at skabe tryghed omkring det at gå til fodbold i Svend Gønge Fodbold.

Der skal fra udvalgets side lyde en stor tak til ALLE, for evnen til vi sammen at fandt løsninger, passe på hinanden og bakke op omkring de retningslinjer, som har været rammen omkring fodbolden i 2020 – Det har ganske enkelt været imponerende!

Men jeg tror, at jeg taler på alles vegne, når jeg siger, at vi håber på at hverdagen i løbet af 2021 bliver mere og mere normaliseret – Det bliver dejligt, når vi igen kan være sammen omkring kampe, træning og sociale aktiviteter, uden at vi skal håndtere en bagvedliggende frygt for at udsætte hinanden for smitte.

Vi er der ikke endnu, og alle medlemmer kan være tryg ved, at vi også i 2021 vil gøre vores yderste for at sikre, at fodbold i Svend Gønge er med 100% fokus på, at retningslinjerne/ DBU-protokoller bliver efterlevet af alle – men vi kan ikke gøre det alene og derfor endnu engang tak til medlemmer, forældre, trænere og ledere for jeres opbakning og hjælp.
Specielt kæmpe tak til vores frivillige træner der hver uge bidrager med en stor og stabil indsats – 1000 TAK

Jeg er stolt som formand over i har gjort en helt fantastisk indsats for at holde ilden varm i mange små og store fodboldhjerter.

Jeg tror vi alle savner en masse fodboldkampe, glade spiller og tilskuere på Køng stadion samt hygge ved oasen med kaffe og hjemmebagt kage.

Fodbold er fællesskab, motion, velvære, en god måde og vigtig måde at være sammen på i vores lokalsamfund.
Jeg krydser finger for at fodboldafdelingen, trænere, spillere og forældre har bibeholdt lysten og motivationen til at hold fast i VORES FODBOLDKLUB i mange år endnu.

Anders.

Back To Top