skip to Main Content

Året 2019 er gået godt og stabilt. Der er blevet spillet, og trænet en masse i løbet af året.

U14 drenge blev i foråret sjællandsmestre med en overbevisende sejr på 30-12.

I August 2019 overgik alle hold til ulige årgange, så nu benævnes de f.eks. U17 i stedet for U16.

Vi har hold i næsten alle rækker, på nær U15 drenge og U17 piger rækkerne. Vi har stadig spillere på efterskole og andre der ikke har tid til at træne håndbold samtidig med ungdomsuddannelse.

Vi havde i 2019 sommerhåndbold for flere hold. Senior Herre deltog i sommerturnering.

I første halvår spillede Dameholdet i serie 2, herrerne i kvalifikationsrækken, serie 2 og serie 3.

Kvalifikationsholdet sikrede sig en plads i turneringen i sæson 2019-2020, dog havde vi færre herrespillere i august så der er kun oprettet 2 herrehold i sæson 2019-2020 (kval og serie 2).

På damesiden har vi haft en større tilgang, bl.a. af en del nybegyndere og spillere der ikke har spillet i mange år. Så i sæson 2019-20 har vi 2 damehold (serie 2 og serie 4). Serie 4-holdet spillede træningskampe i efteråret og er meldt til turnering i 2020.

Vi er ret stolte over, at en klub i vores størrelse, kan gøre sig gældende både i de højere rækker, samt at oprette hold for nybegyndere i seniorrækkerne.

Trille Trolle holdet træner forsat lørdag formiddag. Børn og voksne nyder en time i hinandens selskab med leg, boldspil og motorik. U6-U16 (U5-U15) træner i hverdagen og træningstiderne kombineres sådan at både drenge og piger samt yngre og ældre kan træne sammen.

Derudover har vi fortsat Håndboldfitness på programmet hver lørdag, men en nyhed er at holdet er både for mænd og kvinder fra august 2019.

Resultatmæssigt ligger vi OK over hele linjen. Vi vil gerne vinde. Det kan vi ikke hver gang, men til gengæld kan vi have et godt og dejligt kammeratskab. Det vægter vi meget højt.

 

I årets løb har vi tjent penge ved at gå med kirkeblade og vandværkspost. Vi deler mad ud ved Vilde Vulkaner, står i kantine og har afholdt kinesisk lotteri. Vi har ved disse lejligheder god hjælp fra mange forældre.

 

Vi har i 2019 deltaget i Faxe- cup med alle ungdomshold. For U12 og opefter er det med overnatning. Det er et stævne børnene glæder sig til hvert år, og der bliver hygget på tværs af årgange.

Alle ungdomshold fra U11 og op har haft træningsweekend med overnatning i hallen.

Det er super godt. Både træningsmæssigt, men lige så meget socialt.

I julen 2019 var U13-U17 på camp i Lalandia Rødby, endnu en succes for børn og voksne.

 

Vores årlige julesponsorstævne forløb også i 2019 helt efter bogen. Alle, store som små, hygger sig, og der bliver spillet en masse håndbold. Det er en dag vi alle ser frem til. Det kræver meget planlægning, og det tager tid at samle sponsorgaver ind. Men det er arbejdet værd. Stor tak til alle frivillige hjælpere uden Jer kunne vi ikke stable et stævne på benene.

 

Vi har søgt sponsorater mange steder for at kunne give vores engagerede trænere et sæt træningstøj og i slutningen af 2019 lykkes det at få aftaler på plads med Nordea fonden og Vordingborg kommune, sådan at vi har velklædte trænere i 2020.

 

Vi, i udvalget, vil gerne rette en stor tak til alle vores gode og engagerede trænere, hjælpetrænere, holdledere og hjælpsomme forældre og bedsteforældre der gør et stort stykke arbejde i løbet af håndboldsæsonen.

Tak til alle vores sponsorer gennem året.

Vi ville ikke have en håndboldafdeling uden Jer.

 

Svend Gønge håndbold

Back To Top