skip to Main Content

Året 2019 har været et godt en masse god fodbold og 50-års jubilæum.

Som altid afholder vi den første lørdag i marts vores store interne fodboldstævne, med en masse glade børn og voksne. Og tak til alle vores sponserer der gør det muligt at ”forkæle” vores spillere unge som senior. Det er en dag alle i fodbold afdelingen ser frem til, spillerne hygge på tværs af alle hold og alder.

Igen i 2019 har vi afholdt ”familie stævne” hvor alle børn, voksne og familie kan spille sammen, stævnet er en super hyggelig dag med masser af fodbold.

2019 var året hvor Svend Gønge fyldt 50 år. Det valgte vi i fodbold-afd. at fejre med en fodboldfest den 24 Aug. på Køng Stadion – Det blev en rigtig hyggelig dag hvor alle der har og stadig spiller fodbold i Svend Gønge blev inviteret. Vi havde en super godt vejr og en masse mennesker / tilskuere på stadion. Vores ungdomshold spillede kampe på minibaner og sidst på eftermiddagen blev der spillet en jubilæums-kamp med det nuværende seniorhold mod et ”stjerne-hold” af tidligere spillere – kampen blevet afviklet med højt humør og masser af tilskuere. – Dagen forløb over al forventning. Tak til alle den kom på dagen.

Det går stadig godt med Oasen på Køng stadion. Hele sæsonen har vi igen kunne tilbyde alle gratis kaffe/the, som Maleren Jesper True / Præstø sponser. Oasen bliver passet på frivilligt basis af vores forældregruppe, som også kommer med hjemmebag.

I 2019 afholdte vi igen ministævne for de yngste årgange og omegnsklubberne, vi havde super tilslutning og dagen forløb med meget stor succes.

Fodbold afdelingen vil gerne takke vores stabile trænere. Uden jer, ingen fodbold

Resultaterne i turneringerne har budt på top og mindre godt – Men hvis vi ikke vinder kampene, så vinder vi helt sikkert 3 halvleg. Vores pigehold og herresenior har haft fine resultater i 2019. I herresenior har vi nu et 8 og 11 mandshold. Begge hold ligger i toppen.

Igen var vi på Vilde Vulkaner og vi fik udsolgt alle pandekager, med en kanon indsats af hjælperne. En stor tak de forældre der byder ind når der skal laves noget i fodbold afd.

 

Husk det er VORES fodboldklub, så kom og vær med til at skabe – den bedste fodboldklub

 

Svend Gønge fodbold – Fodbold formand Anders Jacobsen

Back To Top