skip to Main Content

Året 2018 har forløbet godt, med stabilt medlems antal og en masse god fodbold.

Som altid afholder vi den første lørdag i marts vores store interne fodboldstævne, med en masse glade børn og voksne. Og tak til alle vores sponsere der gør det muligt at ”forkæle” vores spillere unge som senior samt oldboys / veteran. Det er en dag alle i fodbold afdelingen ser frem til, spillerne hygge på tværs af alle hold og alder.

For anden gang har vi afholdt ”familie stævne” hvor alle børn og voksen kan spille sammen, stævnet er en super hyggelig dag med masser af fodbold fra blandet familier og alle aldre.

Det er helt sikkert noget vi forsætter med – super tilslutning.

Det går godt med Oasen på Køng stadion. Hele sæsonen igennem har vi kunne tilbyde alle tilskuer og forældre gratis kaffe/the, som Maleren Jesper True / Præstø sponser. Oasen bliver passet på frivilligt basis af vores forældregruppe, som også kommer med hjemmebag.

I 2018 afholdte vi ministævne for 2nd gang for de yngste årgange, vi havde super tilslutning og dagen forløb med meget stor succes.

Fodbold afdelingen er meget glade vores stabile trænerstabil, vores træner er afdelingens vigtigste aktiv…. – tak til alle trænere.

Resultaterne i turneringerne har budt på topplaceringer og ligeledes har der også været lidt i den anden ende…. Men hvis vi ikke vinder kampene, så vinder vi helt sikkert 3 halvleg. Specielt herresenior har haft fine resultater i 2018, der er også en godt sammenhold – det glæder udvalget sig meget over.

Igen i 2018 var vi igen på plads med pandekage salg på Vilde Vulkaner og vi fik udsolgt med en kanon indsats af hjælperne.

I uge 43 startede indefodbold op igen – og det kører frem til marts hvor vi igen holde ”afslutningsstævne”

Vi i udvalget vi gerne takker alle vores træner som lægge en kæmpe indsats. Uden jer ville vi ikke have en fodboldklub.

Ligeledes tak de forældre der byder ind når der skal laves noget.

Husk det er VORES fodboldklub, så kom og vær med til at skabe – den bedste fodboldklub

 

Svend Gønge fodbold
Fodbold formand Anders Jacobsen

Back To Top