skip to Main Content

Året 2018 er gået godt og stabilt. Der er blevet spillet, og trænet en masse i løbet af året.

Vi har hold i alle række,  pånær i U16 drenge rækken. Mange af spillerne er på efterskole. Dameholdet spiller i serie 2, herrerne i kvalrækken, serie 2 og serie 3.

Vi håber meget,  at kval.holdet kan få point nok til at blive i rækken. Vi er ret stolte over, at en klub i vores størrelse, kan gøre sig gældende i de højere rækker.

Resultatmæssigt ligge vi OK over hele linien. Vi vil gerne vinde. Det kan vi ikke hver gang, men til gengæld kan vi have et godt og dejligt kammeratskab. Det vægter vi meget højt.

I årets løb har vi tjent penge ved at gå med kirkeblade og vandværkspost. Vi står i garderobe, deler mad ud ved Vilde Vulkaner, står i kantine og har afholdt kinesisk lotteri. Vi har ved disse lejligheder god hjælp fra mange forældre.

Vi har i 2018 deltaget i Faxe- cup med alle ungdomshold. For U12 og opefter er det med overnatning. Det er et stævne børnene glæder sig til hvert år, og der bliver hygget på tværs af årgange.  

Vi har været til VM med ca. 50 ungdomsspillere. Det var dog ikke Danmarks kampe vi kunne se, men stemning og humør var i top alligevel.

Alle ungdomshold fra U10 og op har haft træningsweekend med overnatning i hallen.

Det er super godt. Både træningsmæssigt, men lige så meget socialt.

Vores årlige julesponsorstævne forløb også i 2018 helt efter bogen. Alle, store som små, hygger sig, og der bliver spillet en masse håndbold. I år var Håndboldfitness også på programmet. Det er en dag vi alle ser frem til. Det kræver meget planlægning, og det tager tid at samle sponsorgaver ind. Men det er arbejdet værd. Stor tak til alle frivillige hjælpere. Uden Jer kunne vi ikke stable et stævne på benene.

Vi i udvalget, vil gerne rette en stor tak til alle vore gode og engagerede trænere, hjælpetrænere, holdledere og hjælpsomme forældre og bedsteforældre der gør et stort stykke arbejde i løbet af håndboldsæsonen. Vi ville ikke have en håndboldafdeling uden Jer.

Svend Gønge håndbold

Back To Top