skip to Main Content

1. år med ny formand, 1. formands skift i foreningen. Undertegnede synes det er gået godt. Det har været en fornøjelse og tilbagemeldingerne er positive.

Det meste af året ( alt mens broen var lukket ) startede vi ud fra stationen, i stedet for fra hallen som vi plejer. Det lod sig gøre, men vi er meget glade for at være tilbage med base i hallen. Det øger bl.a. foreningsfølelsen.

Vi havde sæson opstart 1. april som vi plejer, og så en del nye løbere de første par måneder, en del er dog faldet fra igen. Her vil jeg også mene, at det kan have noget med start på stationen at gøre.

Lørdag den 29. september afholdte vi klubbens største event indtil nu, nemlig broløb i forbindelse med åbning af banebroen i  Lundby.

Deltagelse ved dette arrangement overgik selv vores vildeste forventninger. I et frisk øjeblik havde vi bestilt 200 medaljer og tænkt, vi kan bruge resten en anden dag.

Men vi havde lige nøjagtig nok. 200 deltager til åbning af broen i Lundby, samt dem der valgte at gå turen rundt, uden at være tilmeldte var en kæmpe fornøjelse.

Stort arbejde lagt af klubbens trænere.

Samtidig med at vi vende tilbage til opstart i hallen, startede vi op med 20 minutters styrketræning for de løbere, der har lyst inden vi løbere.

Vi laver fælles øvelser med eller uden vægte, eller cirkeltræning alt efter instruktørens humør.

Tilbagemeldinger på dette er også meget positive.

Vi er i øjeblikket 46 medlemmer og 6 trænere. I den kommende sæsons planer indgår en udvidelse af holdene, så vi også kan tilbyde et gå-hold. Vi har fundet en person, der er interesseret i at træne dette hold og planen er at få hende i gang med kurser hurtigst muligt, så vi kan starte dette hold op til april.

Ellers er planen for sæsonen at have fokus på at få mange løbere med til Royal Run og så laver vi et hold til Stafet for livet i Vordingborg.

Udvalgsformand
Diana Krogh

Back To Top