skip to Main Content

Året 2017 har været et roligt år, ikke mindst i træner gruppe. Det er ikke kurser vi har brugt vores weekender på. Vi håber at blive bedre til at benytte os af  uligheden for dette, lidt mere, i 2018.

I 2017 har vi måtte sige farvel til Træner Allan og Træner Martin. Vi er kede af ikke længere at have hverken Allan eller Martin med på holdet. At være træner, er et 100% frivilligt arbejde. Derfor er det at når en træner meddeler, han eller hun, ikke længere har tid, eller mulighed for at være træner, så siger vi pænt tak for samarbejdet, og ønsker dem det bedste i deres videre færden. Vi takker for det gode samarbejde.

Vi startede året 2017 med at være arrangør for DGI cross løb på Avnø. Det var 2. gang vi prøvede dette. Og jeg håber da ikke det bliver sidste. Det var en fantastisk dag. Som tak fra DGI ́s side fik vi et 3 timers kursus gratis. Dette har vi lige afholdt. Et meget vådt CrossGym. Men os som deltog havde en ”fest”

I april startede vi nye hold op, som vi altid gør i april. Denne gang med en ny træner på Ny løber  holdet. Lisa Sunke, velkommen i træner teamet.

Danmarks stafetten. Her har vi i alle de år klubben har eksisteret, deltaget. Første år med mere en 65 løbere.
De sidste 2 år med pokaler / 1. pladser.
Nr 1 i børne drenge
Nr 1 i børne mix

Nr. 1 i damerækken (Susanne – Lene – Pernille M)

En fast tradition er også vores julearrangement den sidste søndag inden jul.
Lige ledes løber vi fra hallen Juleaftensdag KL 10 og Nytårsaftens dag KL 10.
I år var det 3 rigtig hyggelige ”små” løb 😊

Når Lundby til næste år deles i to, pga. broarbejde, løber vi fra stationen.
Som noget nyt er vi i 2017 begyndt at løbe fra Køng hver den sidste tirsdag i mdr. Det er blevet en Succes – Så det forsætter vi med, når broen igen er åben fra sep 2018

Med udgangen af 2017, er min tid som formand for 471⁄2 Løberne talte. Jeg vil gerne takke mange gange for 5 rigtig gode og begivenhedsrige år.
Samtidig vil jeg byder Diana Munkbøl Krogh hjertelig velkommen som ny formand, og ønske Diana alt godt med posten som ny formand for 471⁄2 Løberne – Lundby.

Her til sidst vil jeg lige nævne vores sponsorer.
SparNord
Næstved VVS
Tappernøje autolak
AMB – Anders Jacobsen.

GODT NYTÅR – Maria

Back To Top