skip to Main Content

Året 2017 har været et fornuftigt år for senior og ungdom.

Den første Lørdag i marts med vores store interne fodboldstævne, med en masse glade børn og voksne. En special tak til alle vores sponser – de gør det muligt at forkæle alle vores spillere.

Vi er glade for Oasen på Køng stadion. Sæsonen igennem har vi kunne tilbyde alle tilskuer og forældre gratis kaffe/the, som Maleren Jesper True / Præstø sponser. Oasen bliver passet på frivilligt basis af vores forældregruppe.

Fodbold afdelingen er meget glade for vores stabile trænerstab – de gør det godt og er helt klart vores vigtigst aktiv i fastholdelse af spillerne.

Resultaterne i turneringerne har budt på placeringer både i top og bund. Men vi kan ikke vinde alle kampe, men vi gør en masse for at vinde 3 halvleg.

Herresenior har fået ny træner i 2017 – Dieter Brunn er blevet ansat som senior træner – det har givet mere sammenhold – det glæder udvalget sig meget over.

Igen i 2017 var vi på Vilde Vulkaner for at sælge pandekager, og vi fik næsten udsolgt med en kanon indsats af hjælperne.

I uge 43 startede indefodbold op igen – og det kører frem til marts hvor vi igen holde afslutningsstævne først Lørdag i Marts 2018

Vi i udvalget vi gerne takker alle vores træner som lægge en kæmpe indsats – uden jer ville vi ikke have en fodboldklub.

Ligeledes tak de forældre der byder ind når der skal laves noget.

I 2018 vil udvalget arbejde hen imod et sportsligt udvalg som skal bestå af 1 x forældrer fra hver årgang – det skulle gerne gøre at ”alle” årgange bliver ”hørt” / og vi har kontakt til alle årgange.

Tak til fodboldudvalget :

Tanja, Bettina, Hanne, Louise, Jens, Carsten, Casper, Rasmus, Jens, Frederik

 

Det er VORES fodboldklub, så kom og vær med til at skabe – den bedste fodboldklub

 

Fodbold formand Anders Jacobsen

Back To Top