skip to Main Content

Vi har i Svend Gønge håndbold rigtig mange udøvere. 2017 var ingen undtagelse. Vi har ca. 145 ungdomsspillere og ca. 45 på senior siden.

Det betyder så også, at vi lægge godt beslag på Svend Gønge-hallen. Vi træner i hallen tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag spiller vi kampe.

Vi er godt repræsenteret i alle række. Vi har været nød til at tage lørdage med som kampdage i Svend Gønge-hallen, da vi ikke kan nå at få alle klubbens hold igennem på en søndag.

Vi har i løbet af 2017 set mange nye spillere. Vi tror på, at det er fordi vi har noget at tilbyde, og at det er noget børnene snakker om i skole og fritid. Vi har i hvert fald nogle gode og engagerede trænere, hjælpetrænere og holdledere som gør alt for at gøre træningen og de sociale aktiviteter så spændende som muligt.

I løbet at året har vi prøvet at holde traditioner i hævd og søsætte nye traditioner.

En af de traditioner som er vigtige for os, er det årlige Haribo-stævne. Vi sender her ca. 90 ungdomsspillere i alderen 6 – 16 år afsted. De ældste overnatter. Noget de yngste ser frem til, at de også skal.

Overnatning i hallen for U10 – U16 er også en tilbagevendende tradition. Det er en god måde at starte sæsonen op på.

Som noget nyt var U14 – U16 og U18 i Lalandia mellem jul og nytår. Vi havde booket hallen en dag, og ellers gik dagene med at bade og hygge.

En anden ny ting er, at vi har startet håndboldfitness op. Vi håber, der på længere sigt, kommer rigtig mange til. Det er et super koncept, hvor man får rørt alle muskler, incl. lattermusklerne.

En anden tradition er vores julestævne. I 2017 var det for 5. gang. Det tager tid og kræfter at planlægge, men det er alle anstrengelserne værd, når man ser hvor glade børnene er. Holdene bliver blandet på kryds og tværs af alder og køn. Der er scoringspræmier, røg, musik og til sidst er der god mad. Stævnet kunne ikke lade sig gøre uden vores mange sponsorer og mange frivillige hjælpere.

Vi har igen i år tjent penge så vi kan sende børnene afsted på ture/stævner til billige priser. Vi har i løbet året gået med kirkeblade i Køng sogn, delt post ud for Kostræde vandværk, stået i garderobe ved Teaterforeningen Bøgestrømmens forestillinger, deltaget ved 90´er festen, deltaget ved vildevulkaner og stået i kantine ved vores hjemmekampe.

Resultatmæssigt har vi klaret os godt. U18 vandt SM og ellers klarede alle hold sig godt.

Status inden jul, er at vi har hold repræsenteret i alle rækker undtaget U12 piger. Vi har endda vores U16 piger i 2. division og U18 drenge i 1. division, 1 U14 pige hold spiller i A række. Det samme gælder vores U16 drenge. Ellers ligger vi i toppen af øvrige rækker. Vores Herrer Serie 3 rykkede op i serie 2 her efter jul og som det ser ud lige nu ligger Herrer serie 1 og Dame serie 2 helt i top. Udover spiller U6/U8 holdet stævner. Her er vi afsted med 4-5 hold af gangen. Trille Trolle holdet træner lørdag formiddag og hygger sig med det.

Vi håber på, at vi fremadrettet kan få tilført vores håndboldafdeling nye impulser og ressourcer. Vi har, som alle andre, svært ved at finde nye trænere og nye frivillige. Det er en svær proces. Så derfor er vi ekstra glade for dem vi har. Alle vores trænere trækker et stort læs.

Vi vil gerne takke alle vores frivillige trænere, hjælpetrænere, holdledere, sponsorere, forældre, kantineudvalg og hovedforening for godt samarbejde i 2017.

Husk at i kan finde os på www.ifsg-haandbold.dk  og på vores facebookgruppe: Svend Gønge håndbold.

Back To Top