skip to Main Content

På herreholdet har forrige sæsons træner Carsten Keinicke valgt at stoppe med at være træner, og i stedet nøjes med at være spiller. Det betyder at herreholdet havde brug for en ny træner, hvor valget faldt på Dorte Kondrup, som er kendt ansigt i klubben, og er aktiv på dameholdet.

Sæsonen startede godt, med sejre i fire ud af de første fem kampe. Herefter opstod langtidsskader hos to af de bærende kræfter i truppen. Specielt forsvaret har været ramt efter skaderne, og andre spillere har dermed fået nye opgaver. Dette har påvirket resultaterne voldsomt, og medført en placering som nummer 7 med 9 point i serie 1 i skrivende stund. For at erstatte skaderne, har holdet fået en ny stregspiller Lasse, som kan hjælpe i forsvaret også.

Herrerne træner igen i år sammen med u18 drengene om torsdagen, og sammen med damerne om tirsdagen. Til træning er det primært førsteholdet som møder op.

Herrernes andethold styres igen i år af Martin Klitgård. Holdet spiller i serie 4, hvor de vandt pulje 2 i første halvdel af sæsonen. I anden halvdel spiller holdet igen i pulje 2, hvor de i skrivende stund ligger nummer 3.

Både førsteholdet og andetholdet låner til tider spillere fra u18 holdet, når det kniber med at samle et hold. Således kommer u18 spillerne også op og snuse til lidt herrehåndbold, inden de for alvor rykker op på holdet.

På kvindesiden har Ralf Hansen sagt ja til at træne dem. Ralf er også kendt i klubben, har børn på flere hold i klubben, og har tidligere trænet u18 drengene. Kvinderne træner om tirsdagen sammen med herrerne.

Kvinderne spiller i denne sæson i serie 2, hvor de har en øjeblikkelig placering som nummer 5, i en pulje med 6 hold. Holdet har i denne sæson fået 2 nye unge spillere, som ellers skulle ha spillet u18.

Back To Top