skip to Main Content

Året 2016 har været et godt år hvor både senior og ungdom har haft en lille fremgang i medlemsantallet.

Vi afholdte Lørdag den 5 marts med vores store interne fodboldstævne, med en masse glade børn og voksne. Og tak til alle vores sponsere der gør det muligt at ”forkæle” vores spillere unge som senior samt oldboys / veteran. Det er en dag alle i fodbold afdelingen ser frem til – vi kalder den : vores anden juleaften.

Det går super godt med Oasen på Køng stadion. Hele sæsonen igennem har vi kunne tilbyde alle tilskuer og forældre gratis kaffe/the, som Maleren Jesper True / Præstø sponser. Oasen bliver passet på frivilligt basis af vores forældregruppe, som også kommer med hjemmebag.

Vi har i 2016 fået godt gang i vores salg af klubdragt som kan bestilles i oasen – alle i Svend Gønge er velkommen til at bestille en.

Vi havde i 2016 forsat lørdagstræning for de fleste ungdomshold – og vi har afholdt ministævner for de yngste årgange.

Fodbold afdelingen glæder meget over vores stabile trænerstab, som vi løbende udbygger med ”føl” og kursuser til vores trænere.

Resultaterne i turneringerne har budt på topplaceringer og ligeledes har der også været lidt i den anden ende…. Men hvis vi ikke vinder kampene, så vinder vi helt sikkert 3 halvleg. Specielt herresenior har haft lidt modgang mht. resultater, men vinder på sammenhold – det glæder udvalget sig meget over.

Vi har igen i år afholdt ”arbejdsdag” på Køng stadion. Der var en masse der bød ind med en super indsat, hvilket gjorde vi fik udrettet en masse samtidig med at havde det hyggeligt – det bliver også gentaget i 2017.

Igen i 2016 var vi på Vilde Vulkaner for at sælge pandekager, og vi fik næsten udsolgt med en kanon indsats af hjælperne.

I uge 43 startede indefodbold op igen – og det kører frem til marts hvor vi igen holde ”afslutningsstævne”

Vi i udvalget vi gerne takker alle vores træner som lægge en kæmpe indsats. Uden jer ville vi ikke have en fodboldklub.

Ligeledes tak de forældre der byder ind når der skal laves noget.

OG, det er ikke kun trænernes og udvalgets fodboldklub – det er VORES fodboldklub, så kom og vær med til at skabe – den bedste fodboldklub

 

På vegne af Svend Gønge fodbold – Fodbold formand Anders Jacobsen

Back To Top