Skip to content

Til foreningens medlemmers orientering, har vi d. 6 august modtaget følgende mail fra Vordingborg Kommune, Afdeling for Kultur og Fritid:

 

Kære IF Svend Gønge – Hovedforening

Så er sommerferien ved at være overstået, og børnene er på vej tilbage på skolerne. Det betyder også, at I i foreningerne begynder på jeres efterårsaktiviteter.

De kommunale faciliteter kan benyttes på samme måde som inden sommerferien. Det vil sige, der kan være ændrede krav til hvor mange, der må være i de forskellige lokaler/haller, og der kan være ændrede krav til den rengøring, I selv skal udføre efter jeres aktiviteter. Ved brug af rekvisitter/udstyr til jeres aktiviteter er det jeres ansvar, at sørge for rengøringen af disse efter brug. Dette gøres f.eks. med en klud opvredet i sæbevand. Rengøringspersonalet gør rent på normalvis, men ordner altså ikke træningsudstyr mv.

Sundhedsstyrelsens regler om afstandskrav (2 meter ved aktiviteter med kraftig udånding f.eks. sang, sport, skuespil) er stadig gældende indtil andet udmeldes. Husk at der kun må være højst 100 personer samlet ad gangen.

Der vil, frem til efterårsferien, stadig ikke være adgang til omklædningsrum i forbindelse med træning og anden aktivitet. I bedes derfor møde omklædt til jeres aktiviteter. Ved turneringskampe skal I selv sørge for, at underrette modstandere om, at der ikke er mulighed for at tage bad efterfølgende.

HUSK at afbooke i Foreningsportalen hvis ikke I benytter de bookede tider, og husk at overholde det maximale antal deltagere i de forskellige lokaler.

Vi følger nøje med i de udmeldinger, der kommer fra regeringen og sundhedsmyndighederne, og holder jer orienteret så snart vi ved mere. Trods de udfordringer corona stadig giver, ønsker vi jer alle en god start på efterårssæsonen, og hvis der er nogen spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os på foreningsportalen@vordingborg.dk eller pr. telefon.

Venlig hilsen

Afdeling for Kultur og Fritid
Telefon: 55363636
Foreningsportalen@vordingborg.dk

Back To Top